Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ziua femeilor

femeiLa așa o zi specială, atitudinea domnilor a fost una specială. Doamnele și domnișoarele din administrația ploieșteană, din cadrul Prefecturii și Consiliului Județean Prahova au fost libere astăzi. Conducerile instituțiilor în care își desfășoară activitatea au decis să le ofere acest cadou, lăsând povara muncii pe umerii bărbaților. Aceștia nu doar că au lucrat singuri, dar și-au și făcut singuri cafeaua și au dat telefoane peste telefoane. Ilie Dumitru, funcționar în Primăria Ploiești, a mărturisit că îi lipsesc colegele, dar că e sigur că vor veni mai aerisite la minte.
Munca de secretariat din Prefectura a fost făcută tot de un bărbat. “E bine că ne gândim că au și ele dreptul odată în an, măcar de 8 Martie, să stea și ele acasă să se odihnească și să facă mucenici”, a declarat purtătorul de cuvânt Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu.
În Primăria Ploiești, Consiliul Județean Prahova și Prefectură lucrează aproximativ 600 de persoane, dintre care 65% sunt reprezentante ale sexului frumos. Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co