Invatamant

Zilele liceului Energetic

Şi în această toamnă, tradiţia s-a păstrat, printr-o nouă ediţie a Zilelor Liceului Energetic, o săptămână în care elevii s-au remarcat prin implicarea în diferite activităţi, prezentări, concursuri. Fiecare catedră din cadrul liceului şi-a făcut „temele”, organizând sesiuni de comunicare, lecţii deschise, dar şi competiţii sportive. Joi, înainte de spectacolul oferit cu ocazia Balului Bobocilor, cei pasionaţi de calculator au participat la un concurs de prezentare a produselor informatice. Prof. Irina Ichim, şef de catedră Informatică, a precizat: „Cu ocazia zilelor şcolii, am organizat un concurs pe teme informatice, în care elevii noştri, de la diferite clase, vor prezenta produsele lor, produse care sunt efectuate ca prezentări Power Point, site-uri, aplicaţii din programare şi anume Pascal cu grafică şi filmuleţe. Temele au fost alese de copii, în funcţie de ce şi-a dorit fiecare să prezinte.”
Juriul, format din 6 elevi din clase diferite, a avut sarcina de a-şi nota colegii pentru temele alese. Fie vorba despre „Droguri”, „Vectori fizici şi matematici”, „Iubire” sau „Electromagnetism”, s-au avut în vedere originalitatea, modul de prezentare, gradul de aplicabilitate, dar mai ales complexitatea lucrărilor. Premiile pentru câştigători au constat în cărţi.
Această ediţie a Zilelor Liceului s-a încheiat cu o lecţie deschisă având tema „Studiul Oscilatorului”, un simpozion despre „Energetica în viitor” şi discuţii libere. (D. ROMAN)

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co