Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Zeci de prahoveni au ajuns la spital în minivacanța de Sfânta Maria

Zeci de prahoveni au ajuns, din diferite motive, la spital în perioada mini vacanței de Sfânta Maria.

Cauzele pentru care aceștia au avut nevoie de ajutorul medicilor au variat de la accidente rutiere până la intoxicarea cu diverse substanțe. Cea mai gravă situație, înregistrată în ziua de 15 august, a fost cea a unei adolescente de 16 ani, din Păulești. Ea a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, din cauza consumului de alcool.

Diagnosticul pus de medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova a fost de intoxicație acută voluntară etalonică. Fata a fost dusă mai întâi la Spitalul de Pediatrie Ploiești, iar ulterior a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Tot pe 15 august, un ploieștean de 64 de ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă. Bărbatul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești. Tot aici a fost adusă și o femeie în vârstă de 35 de ani, victimă a unui accident rutier petrecut pe raza localității Buda.

Alte patru persoane, printre care și un tânăr de 18 ani, au ajuns la spital pe 16 august, în urma unor accidente rutiere.

Un alt incident, petrecut în ziua de vineri, 17 august, a avut ca protagonistă o femeie de 63 de ani, din Bărcănești, care a solicitat ajutorul medicilor pentru că a inhalat din greșeală vapori de erbicid.

Sâmbătă, un tânăr în vârstă de 37 de ani a fost victima unui accident rutier la Puchenii Moșneni, iar alte două persoane au avut nevoie de asistență medicală după intoxicate cu diverse substanțe.

Ieri, 19 august, alte două persoane au ajuns la spital tot pe fondul intoxicării cu diferite substanțe. A fost cazul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, diagnosticat cu intoxicație acută accidentală, și al unei femei de 39 de ani, care s-a intoxicat voluntar cu medicamente.

Numărul celor care au ajuns la spital în mini-vacanța de Sf. Maria a fost însă mult mai mare, medicii Serviciului de Ambulanță raportând un număr de peste 2.000 de apeluri prin care s-a solicitat asistență medicală.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co