Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Volosevici pleacă din PNL: “Partidul Național Liberal a decis că nu mai are nevoie de mine”

volosevici

Andrei Volosevici pleacă din PNL/ sursa foto: Facebook

Senatorul Andrei Volosevici a anunțat marți seară, printr-o postare pe facebook, că pleacă din PNL, menționând că nu a intenționat niciodată să prejudicieze partidul, deși a avut altă opinie despre cum ar trebui asumate funcțiile publice în administrația locală.

“Partidul Național Liberal a decis că nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am, și de echipa mea, care în vara acestui an a ajutat la câștigarea alegerilor în Ploiești. Având în vedere aceste aspecte, am decis ca mâine să îmi dau demisia din PNL, partid pe care nu am intenționat vreodată să îl prejudiciez chiar dacă de multe ori am avut o altă opinie despre modul în care trebuie asumate funcțiile publice în administrația locală. În aceste condiții, atâta timp cât sunt oameni care cred în mine și care mi-au apreciat activitatea, cred că le sunt dator să continui”, a scris senatorul Andrei Volosevici pe pagina sa de facebook.

Volosevici a fost primarul orașului Ploiești din partea PDL în perioada 2008-2012. În toamna lui 2012 a candidat pentru un post de parlamentar, după ce a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat de primar în favoarea fostului edil, Iulian Bădescu. În 2012 a fost ales senator al Ploieștiului, iar în 2016 a candidat din nou pentru postul de primar al orașului, dar s-a retras din cursa electorală, fiind cercetat de procurorii DNA Ploiești.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co