Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vine Sfânta Maria, a început și nebunia… pe Valea Prahovei

A început nebunia! Coloanele de mașini de pe Valea Prahovei au început deja să se formeze ca urmare a faptului că mulți români doresc să își petreacă în stațiunile de aici mini-vacanța de care beneficiază cu ocazia Sărbătorii închinate Adormirii Maicii Domnului.

Astfel, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti – Braşov, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, precum şi în Comarnic, respectiv Buşteni, pe sensul către munte.

La kilometrul 105 al DN 1, pe raza localităţii Comarnic, circulaţia se desfăşoară prin dirijare de către poliţişti, în urma unui accident produs pentru că un șofer nu a păstrat distanţa de siguranţă între vehicule. Evenimentul, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie, păstrând o distanţă suficientă în mers între vehicule, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să nu efectueze depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei de deplasare.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co