Actualitate

Veste cutremurătoare în lumea muzicală! Dan Bittman a încercat să se sinucidă

dan-bittman

Dan Bittman a încercat să se sinucidă/ sursa foto: www.google.com

Dan Bittman a declarat într-un interviu că a fost pe punctul de a-și pune capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste, scrie România TV.

Totul s-a petrecut în tinerețea artistului, când a iubit foarte tare o fată, iar relația s-a terminat, provocându-i cântărețului o suferință profundă.

“Gând am avut, dar n-am ajuns la aşa ceva. Te gândeşti ce să faci ca să o impresionezi, dar cred că mai mult m-am dus în zona teatrală. ‘Aoleu şi văleleu!’, hai să vadă cât sufăr. Baieţii vor să impresioneze”, a declarat Dan Bittman pentru femeide10.ro.

Când și-a întâlnit prima dragoste, Bittman a făcut tot posibilul să plece din țară să-și viziteze iubita, pentru că aceasta locuia în Germania. Mama artistului a fost cea care i-a făcut rost cu greu de un pașaport în vremurile comuniste.

“Am adus-o în casă de multe ori. Era plecată în Germania la un moment dat, mama s-a dat peste cap să-mi facă rost de un paşaport să plec şi eu acolo să-mi văd iubita. Ei erau nemţi etnici şi aşa a putut ea să plece. Era aproape imposibil pe vremea lui Ceauşescu”, a menționat Dan Bittman.

Îndrăgitul câtăreț a concluzionat spunând că ar trebui să existe un manual al sinucigașului, în sensul în care dacă cineva are astfel de porniri, să le citească înainte. Bittman recunoaște că și el la rândul lui a trecut prin toate stările posibil de-a lungul timpului.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co