Actualitate

Veolia Energie Prahova este pregătită pentru sezonul de încălzire 2016-2017

calorifer-incalzire-iarna

Veolia Energie Prahova este pregătită pentru sezonul de încălzire 2016-2017 / sursa foto: www.google.com

Din cauza temperaturilor scăzute care se vor înregistra la Ploiești în următoarea perioadă, Veolia a anuțat că este pregătită să înceapă furnizarea de căldură către ploieșteni, se arată într-un comunicat de presă emis de către Veolia Energie Prahova.

“Conform prevederilor legale, dacă timp de 3 zile consecutiv media temperaturilor în intervalul 18:00–06:00 este mai mică de 10 grade Celsius, se îndeplinesc condiţiile necesare pornirii sezonului de încălzire. Potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), aceste condiţii ar putea fi îndeplinite vineri, 7 octombrie”, se precizează în comunicat.

Începând cu data de 7 octombrie, toate echipamentele de producţie şi distribuţie vor intra în regimul de funcţionare pentru perioada de iarnă. Astfel, instalaţiile vor livra energie termică pentru toţi consumatorii racordaţi la sistemul centralizat. Excepţii vor fi în cazul celor care înregistrează datorii sau care au solicitat amânarea desigilării vanelor, ca urmare a nefinalizării la timp a lucrărilor din interiorul blocurilor.

Clienţii care doresc furnizarea agentului termic înainte de această dată pot solicita acest lucru în scris, fie prin email, fie prin depunerea unei solicitări la Biroul de Relaţii cu Clienţii.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co