HI Tech

Vente.ro, planificatorul de evenimente private, se lansează astăzi la Ploiești!

vente-banner-new-min

Vente.ro se lansează astăzi la Ploiești/ sursa foto: arhiva zvp

Doi antreprenori din Ploiești au lansat astăzi aplicația gratuită vente.ro, ce vine în ajutorul persoanelor care au nevoie de realizarea unui eveniment special în viața lor. 

Atenție, ploieșteni! De astăzi, evenimentele private se pot realiza mult mai simplu!

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o aniversare sau o petrecere corporate, aplicația vă ajută să găsiți cea mai bună locație și cele mai bune servicii din Ploiești.
De exemplu, dacă urmează să te căsătorești, tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe site-ul www.vente.ro sau să descarci aplicația pentru mobil (iOS sau Android) și apoi să selectezi ce anume te interesează: o locație sau un serviciu pentru evenimentul tău. Dacă esti interest de o locație, în doar 2 minute afli prețurile meniurilor locațiilor care iți pot susține evenimentul, în funcție de numărul invitaților tăi. Poți vedea poze sau chiar filmări video 360 din timpul evenimentelor. Cei care sunt interesați de un serviciu (foto, video, formații nuntă etc.) primesc informații detaliate despre fiecare prestator și au opțiunea de a-l contacta sau de a fi contactat de acesta. Majoritatea partenerilor incluși la categoria Servicii oferă discounturi substanțiale clienților veniți prin platforma vente.ro, iar administratorii susțin că pe viitor vor putea obține discounturi și mai mari, o data cu creșterea numărului de utilizatori ai aplicației.
Cei care doresc mai multe informații, pot contacta echipa vente.ro prin intermediul paginii de Facebook facebook.com/venteromania, unde sunt așteptați în rubrica de chat de către Sophie! Chat-bot-ul Sophie va raspunde automat și în timp real tuturor întrebărilor clienților, știind să întrețină o discuție singură și să recomande în funcție de preferințele utilizatorilor o locație sau un serviciu potrivit evenimentului tău.

 

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co