Imobiliare Valea Prahovei
HI Tech

Navigare off-line cu Mozilla Firefox

firefox

Navigare off-line cu Mozilla Firefox/ sursa foto: www.google.com

Versiunea Firefox 49 aduce utilizatorilor de tablete şi telefoane cu Android, un nou sistem pentru gestionare a tab-urilor şi mod de vizualizare off-line a paginilor web, infomează cei de la go4it.

Cu noua versiune Firefox se poate naviga chiar și fără o conexiune la internet. Motorul de căutare va păstra paginile recent accesate în memoria locală a dispozitivului, permiţând reafişarea acestora chiar şi atunci când nu este disponibilă o conexiune la internet. Utilizatorii de tablete și telefoane mobile vor pute astfel să acceseze filele închise recent chir dacă nu există o conexiune la internet prin wi-fi sau date mobile.

Firefox 49 aduce şi o versiune revizuită a modului Firefox Login Manager. Astfel, datele salvate pentru website-uri accesate prin conexiuni HTTP vor putea fi refolosite și după migrarea acestora la conexiuni HTTPS securizate, acoperind inclusiv parolele de acces.

Tab-urile vor fi și ele mai ușor de gestionat cu Firefox 49. Aplicația va memora poziţia funcţiei scroll şi nivelul de zoom folosit, iar tab-urile în care este redat conţinut media vor avea sunetul oprit atunci când nu se află în prim plan. În plus, tab-urile al căror conţinut nu este actualizat vor române ascunse chiar dacă bifăm opţiunea  “Always restore”.

Noua versiune Firefox 49 poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co