Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vânzări record

cauciucuri-1Şi în Câmpina, ca în toată ţara, zilele acestea se dovedeşte că a avea un atelier de piese auto sau vulcanizare, este o afacere mai mult decât profitabilă. La service-uri, oamenii sunt nevoiţi să stea la coadă, pentru a reuşi să monteze pe maşini cauciucurile de iarnă. Au plătit sume importante, dar sunt conştienţi de faptul că, dacă nu montează cauciucurile specifice acestui anotimp, vor ajunge în service-uri pentru… reparaţii.
„Am văzut că este timpul foarte urât şi am zis să nu am probleme. Am venit cu maşina să-mi schimb cauciucurile.” / „Schimb cauciucurile, nu mai puteam merge cu cele de vară. Cauciucurile acestea, de iarnă, le am de anul trecut.”
Pentru patronii unor astfel de afaceri, zăpada care continuă să cadă este o adevărată mană cerească. Şi, cu toate acestea, ei îi sfătuiesc pe conducătorii auto ca, de acum încolo, să-şi „încalţe” maşinile corespunzător, din timp, pentru a evita momentele în care sunt nevoiţi să stea la coadă.
„În perioada aceasta, ne axăm pe anvelope, lanţuri şi materiale de întreţinere pe timp de iarna: antigel, spray-uri pentru geamuri. Problema este că oamenii pun cauciucurile de iarnă exact când ninge, deşi acestea se pun atunci când temperatura scade sub 7 grade”, a declarat Nicu Dumitrache, patron service.
Mulţi sunt cei care, zilele acestea, au călcat pragul unui magazin de piese auto sau al unei vulcanizări. Însă, mai există şi conducători auto care ignoră toate sfaturile şi continuă să ruleze pe străzi, având cauciucuri de vară.
Relu NISTOR

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co