Sport

Vacanţa s-a sfârşit! AJF Prahova din nou la treabă !

►Veste şoc! Echipa Intersport Filipeştii de Târg a cedat locul de Liga A Prahova celor de la Vispesti Blejoi, contra unei sume de bani ce se preconizează a fi cu multe zerouri la urmă!

La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Prahova a fost forfotă mare în ultima decadă a lunii iulie, diriguitorii fotbalului prahovean au avut programat întâlnirea cu reprezentanţii echipelor din primul eşalon fotbalistic jude, în scopul preparativelor noii ediţii 2011-2012, care va debuta în 12-14 august. Prima noutate n-a întârziat să apară, fiind de domeniul componenţei Ligii A Prahova.
După câştigarea “triunghiularului” promovării, răsturnând toate calculele multor specialişti şi promovarea în premieră, n-a trecut decât o lună de zile şi vine vestea şoc(!!!): echipa Intersport Filipeştii de Târg a cedat locul de Liga A Prahova celor de la Vispesti Blejoi, contra unei sume de bani ce se preconizează a fi cu multe zerouri la urmă! Conducerea grupării din Blejoi, unde antrenor este ex-petrolistul Aurel “Joe” Panait secondat de Octavian Costache, a înregistrat la AJF Prahova protocolul dintre cele două formaţii, delegatul celor din Blejoi prezentându-se la întrevederea de după-amiază. Pentru ca înţelegerea să capete forme de  valabilitate, aceasta trebuie să primească aprobarea Biroului Executiv, acţiune care va avea loc în următoarele zile. A urmat stabilirea programului turului ediţiei 2011-2012, prima etapă urmând să se desfăşoare între12-14 august, după cum urmează: Carpaţi Mefin Sinaia – Unirea Câmpina,
Petrolistul Boldeşti – Dero Ploieşti,
Caraimanul Euro-Africa Buşteni – Chimia II Vadu Săpat,
CSM Câmpina – Tinereţea Izvoarele,
Progresul Drăgăneşti – Unirea Urlaţi,
Vispesti Blejoi – CS Băneşti Urleta,
ASFC Brebu – CS Ceptura,
CS Păuleşti – Petrolul II Ploieşti,
Avântul Măneciu – Tricolorul Breaza. C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co