Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Unirea Câmpina preia şefia

►învingând la Buşteni(scor 5-0), „uniriştii” câmpineni înregistrează al treilea succes consecuriv şi cu maximum de puncte preiau şefia clasamentului, detronând-o pe concitadina CSM.
►în derby-ul etapei, CS Vispeşti Blejoi recidivează pe teren propriu şi nu reuşeşte să-şi materializeze avantajul de gazdă, terminând nedecis(0-0) cu fostul lider, CSM Câmpina. Este al doilea semieşec pe teren propriu.
►singurele echipe care au gustat numai din fructul amar al înfrângerii şi n-au  agonisit niciun punct sunt Tinereţea Izvoarele şi Carpaţi Mefin Sinaia, prima fiind şi deţinătoarea „lanternei roşii”.

În afară de căldura toridă care a influenţat calitatea jocurilor, week end-ul recent încheiat a fost dominat de meciurile din cadrul rundei cu numărul III al primului eşalon fotbalistic judeţean care a dus la schimbarea liderului, de fapt făcându-se o rocadă, tronul deţinut de CSM Câmpina fiind cedat celeilalte reprezentante al municipalităţii, Unirea, care se situa pe locul secund.
A fost o etapă cu rezultate previzibile dar şi cu surprize, cea mai elocventă fiind victoria la un scor extrem de mare (5-0) realizată de Unirea Câmpina la Buşteni contra Şcolii de Fotbal a profesorului Petre Gavrilă, Caraimanul Euro-Africa, prin care gruparea inimosului şi inegalabilului om de fotbal Mărgărit Ciubotaru, devenea noul lider al ligii întâi prahovene.
Inaugurarea noului stadion din Blejoi nu a fost răsplătit cu o victorie de către jucătorii de la CS Vispeşti, aceştia înregistrând a doua remiză consecutivă (0-0 cu CSM Câmpina) în derby-ul etapei.
Meciul a fost extrem de disputat,cu multe faze spectaculoase la ambele porţi, cu execuţii individuale ale unor fotbalişti consacraţi care au evoluat în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc, cu intervenţii de ultim moment ale celor doi goalkeeperi dar şi ratări, în ciuda căldurii istovitoare pentru care au fost necesare pauze repetate.
Victorii în deplasare au mai obţinut Petrolul II Ploieşti(1-0 la Sinaia contra Carpaţi Mefin), Chimia II Vadu Săpat(2-0 la Băicoi cu Dero Ploieşti) şi Astra III Ploieşti (2-1 la Boldeşti cu Petrolistul).
Dar iată rezultatele acestei etape:
Petrolistul Boldeşti – Astra III Ploieşti 1-2, Caraimanul E.A. Buşteni – Unirea Câmpina 0-5,Progresul Drăgăneşti – Tinereţea Izvoarele 3-0, CS Vispeşti Blejoi – CSM Câmpina 0-0, AFC Brebu – CS Băneşti 4-2, Carpaţi Mefin Sinaia – Petrolul II Ploieşti 0-1, CS Păuleşti – Unirea Urlaţi 2-2, Avântul Măneciu – CS Ceptura 4-1, Dero Ploieşti – Chimia II Vadu Săpat 0-2
Caraimanul Euro-Africa Buşteni – Unirea Câmpina 0-5(0-2)
Având de partea sa şi o micuţă dar gălăgioasă galerie, Unirea Câmpina a venit la Buşteni cu gândul la victorie pe care a obţinut-o la un scor care ne scuteşte de orice comentariu. Elevii lui Ion “Coco” Cojocaru şi Costin Plăvache au dat un adevărat recital, dominând meciul din primul până în ultimul minut, superioritatea fiind concretizată şi pe tabela de marcaj, prin golurile marcate de Nichifor (2), Bica, Burlacu şi Daniel Ciobotaru.
Unirea Câmpina a folosit următoarea formulă de start: Daniel Şandru – A. Stoica, Neagu, Bogdan Şandru, Zecheru, Bica, Bărăgan, Lambă, Cernea, Ungureanu, Nichifor. Au mai fost folosiţi pe parcursul celei de-a doua reprize: Burlacu, Ţigănuş, Daniel Ciobotaru şi Coman. Cristian SBARNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co