Social

Unii se vor disponibilizaţi

Două reduceri de salariu, într-un timp foarte scurt, i-a făcut pe unii dintre salariaţii Primăriei Câmpina să se gândească din ce în ce mai mult la ideea de a părăsi sistemul şi de a-şi găsi alte locuri de muncă.
Cel puţin aşa se vorbeşte pe la colţuri, pe holuri. Ajunşi în situaţia în care primesc şi un salariu de 400 de lei pe lună, oamenii deja au început să resimtă foarte mult efectele crizei financiare.
„Luna aceasta am avut surprize neplăcute, majoritatea salariilor situându-se la valoarea de 400-500 de lei. Sunt valorile foarte mici și este foarte neplăcut. Nu știu ce decizie vor lua oamenii…, oricum este destul de greu în ziua de azi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina, Mariana Pătraşca.
Dovada clară a convingerilor oamenilor este aceea că, de exemplu, la Poliţia Comunitară au fost agenţi care au cerut să fie trecuţi pe lista neagră a disponibilizărilor, având în vedere că dacă stau acasă, în şomaj, câştigă aproape cât ar fi câştigat dacă ar fi rămas la locul de muncă. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co