Actualitate

Unii mulţumiţi, alţii ba!

stradaReabilitarea unei străzi din Câmpina a împărțit riveranii în două tabere, respectiv una a celor fericiți că vor avea canalizare și asfalt și una a nemulțumiților de ritmul lucrărilor și de disconfortul pe care îl resimt în această perioadă de excavații.

Există o vorbă din popor care spune că nu poţi face omletă fără să spargi ouăle! Şi aşa este. Dovada clară se poate vedea pe Strada Ion Creangă, din Câmpina, acolo unde au început lucrările de reabilitare a părţii carosabile şi de introducere a canalizării. Lucrările de amploare, au făcut ca artera de circulație să nu mai poată fi utilizabilă pentru o perioadă de timp, fapt ce a stârnit nemulțumirea unora dintre riverani. “Mai degrabă n-ar mai fi venit, pentru că toți au promis că fac, că dreg…, că fac canalizare, trotuare… Se lucrează, dar cred că-i apucă primăvara”, a declarat un bărbat care locuiește în zonă.
„Este o problemă deosebită în acest moment, ne cerem scuze pentru că nu se mai poate circula acum pe Strada Ion Creangă, dar în curând se va putea circula foarte bine pe asfalt”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

După 20 de ani…
Însă, nu toţi locuitorii sunt nemulţumiţi de faptul că pe strada lor se lucrează. Unii dintre ei deja au început să facă demersurile pentru racordarea la canalizare, mai ales că municipalitatea le permite să facă acest lucru acum, chiar înainte de eliberarea autorizaţiilor de construcţie.
„Nu am avut canalizare, e bine că o face acum. De 20 de ani avem aprobare de la Primărie, din perioada de imediat după Revoluție și abia acum ne-a venit rândul. E un lucru bun, să se creeze condiții și pentru noi, să putem să circulăm, să fie totul bine”, a spus un localnic din tabăra celor mulțumiți de investiția în infrastructură. „Vor avea și canalizare menajeră, pe care o cuplăm undeva în Strada Conductorilor, după care ea merge către Strada Mihail Kogălniceanu, deci se pot cupla și la canalizarea menajeră în acest moment. Deja am avut o discuție cu cetățenii care doresc să se branșeze rapid. Noi le dăm voie să facă acest lucru în timpul lucrărilor de calanizare și asfaltare, cu condiția ca, între timp, dumnealor să-și scoată și autorizație de construire”, a explicat edilul Horia Tiseanu. Lucrarea face parte dintr-un program mai amplu de reabilitare, care cuprinde zece străzi, program în care vor fi investiţi peste 700.000 de lei vechi.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co