Sport

Un joc umbrit de un act huliganic

IMAGINE-JOCCaravana fotbalistică s-a pus în mişcare! Cupa României, etapa a 5-a judeţeană
AFC II Filipeştii de Pădure – Unirea Câmpina 1-2 (0-2)

Ultima zi de iarnă a coincis cu startul oficial al fotbalului prahovean, disputându-se meciurile din cadrul „Cupei României”, ediţia 2010-2011, etapa a 5-a judeţeană. Şi nici nu a început bine activitatea fotbalistică, că au şi apărut actele huliganice, aşa cum s-a întâmplat duminica trecută la jocul AFC II Filipeştii de Pădure – Unirea Câmpina.
După un joc viu disputat, aşa cum reiese din imagine, în care brigada de arbitri şi-a făcut datoria, un spectator turbulent care băuse zdravăn, a aruncat cu sticla în asistentul Ionuţ Stanciu, lovindu-l pe acesta în omoplat.
Evenimentul s-a petrecut la scorul de 2-1 pentru câmpineni (au marcat Basma – min.25 şi Nichifor – min.40), când mai erau 2 minute din prelungirile dictate de „centralul” Andrei Antonie, acesta fiind obligat să întrerupă jocul şi să-i poza-sticla-arb.acorde primul ajutor colegului său, luând decizia de a fluiera finalul jocului, iar sticla cu care a fost lovit fiind luată pentru dovadă (vezi foto).
Am fost martorul acestor scene penibile, iar cei care au fost numiţi pentru a asigura securitatea şi ordinea de la stadionul „Minerul” nu au luat nici o măsură, cu toate că îl ştiau pe acel cetăţean care a părăsit stadionul în văzul angajatului de la Poliţia Comunitară. Este regretabil ce se întâmplă pe stadioanele noastre! Vom reveni cu noi informaţii în numărul viitor.
Cristian SBÂRNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co