Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul de cale ferată de la Poiana Câmpina

UPDATE 2. Bărbatul a coborât de pe pod, după ce autoritățile locale și Poliția i-au promis că-l vor ajuta în rezolvarea problemelor.

UPDATE: Soția sa a venit la capul podului, dar organele de intervenție nu o lasă să vorbească cu bărbatul. La fața locului se află comandantul Poliției Câmpina, dar și primarul și viceprimarul din Poiana Câmpina, care încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare și să stea de vorbă cu ei.

Situație tensionata la Câmpina. Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul de cale ferată care face legătura dintre Câmpina și Poiana Câmpina și care nu mai este folosit de ani buni. La fata locului au ajuns mașini de Politie, Pompieri și Ambulanță. În timp ce asigura zona, o mașină de politie a fost lovita în spate de un autoturism, provocându-i daune considerabile. Bărbatul are 49 de ani, este din Poiana Câmpina și se numește Gheorghe Ciorobea (porecla Dode) și spune ca are probleme cu soția, care i-ar fi furat bani (500 de milioane de lei vechi). Barbatul vorbește încontinuu la telefon și cere ca femeia sa vina la el. De asemenea, acuză polițiștii că nu l-au ajutat atunci când le-a reclamat faptul că soția sa l-ar fi furat.

nor

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co