Sanatate

Un ajutor binevenit

ajutor-binevenit-5Spitalul Municipal din Câmpina este locul unde orice ajutor este binevenit, mai ales în condiţiile în care datoriile se apropie de 100 de miliarde de lei vechi. Situaţia este cunoscută de multă lume, printre care şi membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, care s-au hotărât să ajute unitatea spitalicească, pentru început, cu 70 de seturi de lenjerie pentru secţia Boli Interne. Totul s-a bazat pe muncă voluntară şi pe banii celor care au fost dispuşi ca, în prag de sărbători, să ajute Spitalul Municipal Câmpina.
„Noi ne mobilizăm pe diferite proiecte şi răspundem acolo unde sunt nevoi mai multe şi stringente. Trebuie să facem ceva pentru comunitatea în care locuim şi ne-am orientat, avem câteva doamne care lucrează ca asistente în acest spital şi au spus că ar fi foarte mare nevoie de lenjerie. Atunci s-au strâns ceva bani, fiecare cum a putut şi a ieşit un proiect foarte frumos”, a spus Liliana Radu, director departament „Misiunea Femeii”.
Cornel Popa, preşedintele Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, a fost cel care a ţinut legătura cu doctorul Călin Tiu, directorul Spitalului Municipal Câmpina, pentru a face tot posibilul ca donaţia să fie făcută într-un timp cât mai scurt.
„Este un nou proiect, pentru că în biserica noastră este şi o forţă de muncă, găsim şi voluntariat şi oameni cu inima mare, ca să ajute pe cei din comunitate. Au muncit în jur de 30 de femei să facă aceste lenjerii de pat: una la croit, alta la cusut, alta la brodat, alta la călcat, la împachetat… Fiecare cum s-a priceput, dar totul s-a făcut cu plăcere şi cu inima deschisă”, a adăugat Cornel Popa, preşedinte ASEF Câmpina.
Concomitent cu donaţia făcută de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, la Spitalul Municipal Câmpina au ajuns şi 100 de saltele de calitate, cumpărate din fondurile unităţii medicale. (Relu NISTOR)

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co