Administratie

Ultima pe anul acesta

sed-consiliu-2Ultima şedinţă a Consiliului Local al municipiului Câmpina s-a desfăşurat pe aceleaşi coordonate ale şedinţelor de dinaintea alegerilor prezidenţiale. Deşi au fost introduse pe ordinea de zi, în ultimul moment, două proiecte, consilierii locali câmpineni au demonstrat, ca şi în alte cazuri, că demersurile de la nivel naţional între cele două partide care conduc destinele ţării, nu se aplică şi la Câmpina. Şedinţa, în sine, a fost liniştită. Au existat totuşi şi câteva contre între consilierii PD-L şi cei PSD. La final, însă, primarul Horia Tiseanu a declarat că acest consiliu, care funcţionează de o jumătate de an, a avut o activitate remarcabilă. S-au realizat foarte multe în ceea ce priveşte infrastructura şi consilierii au demonstrat că pe primul plan este interesul câmpinenilor.
„Activitatea Consiliului Local actual a fost remarcabilă în anul 2009, exceptând anumite situaţii în care, bineînţeles, au fost discuţii contradictorii, aşa cum se întâmplă de multe ori într-un consiliu. Sunt convins că cea mai mare parte a hotărârilor care au fost votate, fără pasiune politică, au fost luate în interesul câmpinenilor şi mulţumesc consilierilor locali”, a declarat Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina.
Un alt aspect pe care edilul şef câmpinean a ţinut să-l sublinieze a fost buna colaborare între executiv şi legislativ, lucru care a făcut posibilă atragerea de fonduri care nu au nici o legătură cu bugetul local. După cuvântul de încheiere al primarului, toată lumea a servit un pahar de şampanie şi a vorbit despre ceea ce se poate face în anul 2010.
Relu NISTOR

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co