Actualitate

Discuţii pe marginea toaletei

petrovici-wc„Să fie utilizate atunci când este… nevoie de ele”. Aceasta a fost declaraţia consilierului local Mihaela Neagu Petrovici, referitor la folosirea toaletei publice din Piaţa Centrală, declaraţie care a reuşit să împingă spiritele în Consiliul Local al municipiului Câmpina. O investiţie făcută de Primărie, care a fost gândită pentru a aduce profit. Doctorul Mihaela Neagu Petrovici a declarat că nu vrea să facă vreun fel de campanie partidului din care face parte, ci că se gândeşte doar la persoanele care au nevoie să intre în WC-ul public. Aşa cum, din bugetul local, pot fi finanţate tot felul de activităţi, medicul consideră că, printr-o hotărâre a Consiliului Local, poate fi acordată o gratuitate şi pentru intrarea în toaleta din Piaţa Centrală.
„A fost o idee, ca toaleta publică să aibă gratuitate pentru toată lumea, mai puţin duşurile. M-am gândit că este greu ca o persoană, care are o necesitate stringentă la un moment dat, să facă dovada faptului că este pensionar. Nu ştiu dacă bugetul Consiliului Local nu şi-ar permite să întreţină o toaletă publică de genul acela. Părerea mea este că da. M-am adresat cu o întrebare domnului director Ecaterinescu şi aştept un răspuns. Consider că, atâta timp cât putem să susţinem manifestări de anvergură, cum ar fi Balconul Înflorit sau un concurs de miss, întreţinerea unei toalete publice nu reprezintă o problemă majoră. Eu cred că nu greşesc şi am zis că un cadou de genul acesta, pentru câmpineni, ar fi binevenit”, a declarat Mihaela Neagu Petrovici, consilier local PSD.
În cele din urmă, amendamentul consilierului PSD nu a trecut. S-a vorbit despre faptul că investiţia Primăriei trebuie să aducă bani la bugetul local. Mihaela Neagu Petrovici s-a resemnat cu ideea că şi de acum încolo intrarea în toaleta publică se va face contra cost. Dar a mai spus că, atunci când va fi votat bugetul pentru anul 2010, nu va uita să treacă printre celelalte cheltuieli şi achiziţionarea de toalete ecologice.
Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co