Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Turiştii simandicoşi au ales un Paşte cu fructe de mare

alternativa-la-carnea-de-miel-3Sute de turişti au preferat să petrecă Sărbătorile Pascale în unităţile care au o alternativă la carnea de miel.

Sunt puţine restaurante pe Valea Prahovei care oferă, în afara bucatelor tradiţionale de Paşte şi alte meniuri, cum ar fi cele cu specific mediteranean. Anul acesta, foarte multă lume s-a înghesuit să guste din preparatele ce conţin scoici, creveţi, caracatiţe, sau calmar. „Clienţii au fost întâmpinaţi cu un meniu special. Le-am gătit spaghete cu fructe de mare şi o simfonie marină. Aceste preparate sunt dietetice şi au un aspect deosebit. De asemenea, am preparat garnituri cu legume la grătar specifice zonei mediteranene. Turiştii care au dorit să stea la grătar, au văzut cum se prepară caracatiţa cu sos de lămâie şi fructe exotice, după care au servit câte o porţie în aer liber”, a spus bucătarul Marian Munteanu.

Pică ușor la stomac
Specialiştii spun că aceste mâncăruri se digeră mai uşor decât preparatele ce conţin carne de miel. De asemenea, ele sunt din ce în ce mai căutate, datorită faptului că sunt sănătoase şi foarte gustoase. Gătitul în stil mediteraneean promovează mâncarea sănătoasă şi revigorantă pentru organism. Multe dintre ingrediente reduc colesterolul şi fixează limitele zahărului în sânge. Aşadar, cei care nu au vrut să pună prea multe kilograme de sărbători, au ales alternativa de Paşte, lansată de câteva localuri pe Valea Prahovei.  Preparatele ce conţin calmar şi sepia au fost savurate într-un cadru select, iar cei care le-au mâncat, au spus că gustul lor se apropie de… carnea de oaie. A. A.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co