Politica

Tiseanu mai vrea o dată

În conferinţa de presă susţinută săptămâna trecută de organizaţia PDL Câmpina s-a discutat, în principal, despre promovarea proiectelor de finanţare europeană şi guvernamentală la nivelul municipiului.

Nu a fost uitată, însă, nici organizarea evenimentelor culturale şi sportive care au avut loc şi care vor urma în perioada următoare. „Noi avem multe proiecte de finanţare. Vreau, însă, să ne asumăm aceste proiecte de finanţare cu bani europeni sau guvernamentali, pentru că avem un motiv foarte simplu: avem majoritate în Consiliul Local. Şi atunci, dacă toate hotărârile au fost aprobate de majoritate şi propuse de noi, deci primar cu colegii lui, consilierii, ne asumăm aceste proiecte ca fiind realizări ale acestui mandat”, a spus liderul PDL, Horia Tiseanu. Astfel, am aflat din nou despre proiectul Calea Daciei, asfaltări, inaugurarea bazinului didactic, susţinerea financiară a sportului câmpinean, prin asociaţii sau cluburi, mai mult sau mai puţin performante şi multe alte lucruri arhicunoscute. Cum se dorea şi o temă strict legată de viaţa organizaţiei politice, liderul PDL câmpinean a fost întrebat şi câţi membri noi s-au înscris în organizaţie de la începutul anului. „Nu ştiu să vă spun. Trebuie să întreb responsabilul cu resursele umane”, a răspuns Horia Tiseanu. „Culmea este că, s-au înscris!” a continuat liderul PDL, un răspuns din care putem trage concluzia că până şi domnia sa este surprins. Oare, de ce?
Întrebat dacă există membri care au plecat din organizaţie, Tiseanu a răspuns, din nou, într-un mod surprinzător: „Nu. Oficial, nu”. Şi a intervenit consilierul Viorel Bondoc, care a spus că a venit cineva de la PSD. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte depunerea unei noi candidaturi pentru funcţia de primar al Câmpinei, Horia Tiseanu a comentat: „În primul rând, eu nu pot să-mi anunţ candidatura, dacă partidul nu hotărăşte, dacă eu voi mai candida.Care este dorinţa domniei sale? „Da, eu, sincer, aş mai vrea un mandat”. Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co