Politica

Amprenta UNPR?

Organizaţia UNPR condusă de medicul Raluca Anghelache are constituite 68 de filiale în Prahova, cu 2.900 de membri înscrişi şi în jur de 1.000 de simpatizanţi. „N-aş putea spune că ne-am lăsat o amprentă politică foarte vizibilă, fiind destul de contestaţi şi la acest moment, de colegii din opoziţie. Mai ales că nu am reuşit să scăpăm de sintagma de „trădători”.
Deja, la un an de la apariţia noastră pe eşichierul politic, nu cred că-şi mai are rostul, pentru că la nivel naţional noi am dovedit ce am făcut şi am dovedit că nu am trădat” a spus Raluca Anghelache. Cum mulţi dintre cei implicaţi politic şi nu numai consideră UNPR ca fiind „satelitul” PDL, preşedintele organizaţiei judeţene contestă totuşi, acest atribut. „Nu ştiu dacă neapărat susţinem politica partidului de guvernământ. Susţinem anumite lucruri pe care le promovează acesta şi susţinem că trebuie să existe o continuitate în guvernare. Noi suntem în continuare un partid de centru stânga. Ceea ce ne dorim noi şi susţinem în continuare este protecţia socială. Toate partidele pun accent pe aceasta, dar nu o dovedesc. Aş aminti iniţiativa pe care a avut-o UNPR, privind impozitarea averilor foarte mari, dar, culmea, un partid de stânga, respectiv PSD, a respins-o în Parlament”, afirmă lidera UNPR.
Legat de alegerile din 2012, pentru funcţia de primar al Ploieştiului, Raluca Anghelache este candidatul UNPR iar la Câmpina este agreată ideea de a fi desemnată candidatura lui Auraş Chivu, preşedintele filialei.  C. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co