Actualitate

Tabăra în administraţia comunei

Aflată, pe vremuri, la mare căutare pentru copiii din întreaga ţară, acum, tabăra de la Telega este într-o stare deplorabilă şi… statul o dă administraţiei locale.
Din păcate, peisajul deosebit şi o curte imensă plină cu copii veniţi la Telega să se bucure de vacanţă, sunt acum doar o amintire… „Era o tabără deosebită prin amplasamentul şi aerul curat din localitate. Era o tabără foarte frumoasă, bine pusă la punct”, a spus primarul comunei Telega, Ilie Gheorghe.
În urma unei hotărâri a Ministerului Învăţământului, s-a făcut o adresă către mai multe judeţe pentru preluarea de către administraţii a taberelor şcolare. „Bineînţeles că noi suntem interesaţi de locaţia aceasta. Primii paşi este să dăm o hotărâre de consiliu pentru a trece terenul în domeniul privat al localităţii, apoi să facem cadastrul, intabularea şi toate hârtiile necesare”, a mai spus Ilie Gheorghe.
Vilele din incinta taberei sunt în stadiu avansat de degradare şi trebuie să se studieze bine posibilitatea de a accesa fonduri pentru reamenajarea zonei. D. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co