Actualitate

Tabăra de pe Voila, preluată de municipalitate

Ministerul Tineretului şi Sportului a trimis o adresă prin care se cere ca toate taberele şcolare nefuncţionale să treacă în administrarea Consiliilor Locale. Astfel, tabăra din cartierul câmpinean Voila va trebui preluată de către Primărie. „Am făcut un proiect de hotărâre prin care solicităm să preluăm doar clădirile care există în această tabără. S-a constatat că terenurile acestor tabere nu sunt incluse în patrimoniul statului, aşa cum ar fi fost necesar. Clădirile trebuie să se transfere din domeniul public al statului, în domeniul public al municipiului Câmpina”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Şi în anii trecuţi administraţia locală a făcut demersuri pentru preluarea acestor clădiri, însă la acel moment nimeni nu a fost interesat să dea un răspuns. „Conform protocolului pe care îl vom semna cu Ministerul Cercetării, trebuie să menţinem destinaţia acestei tabere. Probabil va fi una mixtă, pentru copii, dar şi pentru adulţi, contra cost; astfel cred că am acoperi parţial cheltuielile de funcţionare”, a mai spus Horia Tiseanu.
Tabăra Voila va fi reamenajată şi îşi va păstra destinaţia. În această zonă va fi amenajat şi un loc de agrement pentru câmpineni. În momentul de faţă, tabăra este un loc părăsit, iar toate clădirile de acolo sunt într-o stare deplorabilă. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co