Actualitate

Substante periculoase descoperite de politisti la Campina

Un control realizat de către polițiștii cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pe raza municipiului Câmpina a scos la iveală o serie de nereguli.

Astfel, mai multe societăți au fost amendate pentru că nu respectau legislația privind depozitarea substanțelor periculoase.

La una dintre acestea polițiștii au identificat cinci kilograme de produse de protecție a plantelor, agentul economic nefiind autorizat să le comercializeze.

La o altă firmă polițiștii au identificat produse raticide neconforme, fără inscripții în limba română, în cantitate totală de 360 g, precum și 172 kg regulator de creștere a plantelor, ambalat de către administratorul societății în pungi din plastic, ceea ce nu constituie un ambalaj autorizat.

Controlul efectuat la al treilea agent economic a scos la iveală trei recipienți, în cantitate totală de 1 litru, care conțineau regulatori de creștere cu termenul de valabilitate expirat.

Toate produsele menționate, în cantitate totală de 178,360 kg, au fost indisponibilizate pentru efectuarea de verificări, urmând a fi aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.500 lei.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co