Sanatate

Spitalul Municipal – Secţie nou-nouţă

Veste bună pentru câmpinenii cu probleme medicale. La Spitalul Municipal din localitate a fost inaugurată, săptămâna trecută, noua secţie de boli interne.

Primarul Horia Tiseanu a precizat faptul ca modernizarea, în valoare de aproximativ 700.000 de lei, a fost posibilă cu sponsorizarea unui centru comercial din oraş.
Apoi cei prezenţi au putut vedea cu ochii lor cum arată secţia în care totul este nou, de la ferestre şi mobilier, până la grupuri sanitare.

Atenţie deosebită
Şi investiţiile nu se vor opri aici. “Lucrare pe care am inaugurat-o constituie, zic eu, un simbol pentru Spitalul Municipal Câmpina, pentru că din acest moment, cel al preluării managementului acestei instituţii, ca şi în cazul Spitalului Voila, Primăria Câmpina şi Consiliul Local Câmpina au început o serie de modernizări, de alocare de fonduri pentru achiziţii publice, care într-un anumit timp vor schimba faţa spitalului”, a declarat primarul Câmpinei, Horia Tiseanu.
“Pot să spun că din evenimentul la care particip astăzi, din ceea ce s-a dorit în anul 2011 s-a realizat, adică acea descentralizare, transmiterea unităţilor sanitare către autorităţile publice locale.
În Câmpina, cel puţin, a dat roade…”, a declarat directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Prahova, Roxana Crăciun.
Banii din sponsorizarea respectivă rămaşi necheltuiţi în acest proiect vor fi folosiţi tot pentru Spitalul Municipal Câmpina.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co