Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Situaţie incertă la Breaza!

Dacă acum un an, mai exact pe 14 iunie 2009, Tricolorul Breaza reuşea promovarea în cel de-al doilea eşalon al fotbalului românesc, eveniment istoric ce intra în analele vestitei staţiuni prahovene, anul acesta echipa brezeană a dezamăgit în totalitate, culminând cu retrogradarea în Liga a III-a.
Chiar dacă este contestat, Constantin Anghelache, preşedintele grupării din Breaza, nu poate fi acuzat că nu a vrut să ridice fotbalul din această localitate prahoveană, mai mult, el a reuşit o calificare istorică în Liga a II-a a fotbalului românesc, cu toate că pornea cu a treia şansă la barajul de promovare răsturnând toate calculele şi depăşindu-le pe mai valoroasele sale adversare, Oţelul II Galaţi şi CS Ovidiu.
Domnul Constantin Anghelache a băgat mâna, adânc, în buzunar, chiar dacă a fost ajutat de Mircea Lucescu, de prieteni şi diverşi  sponsori, iar raportul dintre cheltuieli şi rezultatele obţinute a fost în favoarea sa, pentru că mai tot timpul, banii au fost marea dilemă.
Un alt aspect este acela că domnul Anghelache şi-a atras antipatii, administrând austeritatea, dar, asta nu e vina lui, pentru că e greu să dai atunci când ai prea puţin şi nu eşti susţinut de autorităţile locale, aşa cum ar fi trebuit.
Se pare că vom asista la un caz similar cu cel de la Câmpina de acum 2 ani, când cei care se băteau cu pumnul în piept că vor face fotbal de performanţă şi fără Ştefan Chiţu s-au înşelat.
Din ultimele informaţii, preşedintele Contantin Anghelache este decis să mute echipa la Buftea din cauza resurselor financiare insuficiente la acest nivel şi un prim pas a fost făcut săptămâna trecută când brezenii au susţinut un amical contra echipei CS Buftea, un test pentru evaluarea celor două loturi.
Se zvoneşte că deja se pun la cale ultimele detalii despre mutarea echipei cu preşedinte şi antrenor la Buftea, la Breaza urmând a activa o echipă ce va fi înscrisă într-unul din eşaloanele fotbalului prahovean şi asta după vacanţa fotbaliştilor.
Vom reveni cu noi amănunte într-un număr viitor. C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co