Actualitate

Şi-a omorât concubina şi a cimentat-o în grajd

crima-(2)Un bărbat din localitatea Teişani şi-a omorât în bătaie femeia cu care trăia şi, după şase luni, a recunoscut crima, pentru că  nu a mai rezistat stresului psihic. Între timp, victima fusese dată dispărută şi poate nimeni nu ar fi decoperit teribila faptă, dacă bărbatul nu s-ar fi predat. Acesta îngropase trupul femeii în grajd şi apoi turnase beton peste cadavru.

Mihaela Sorescu (31 ani) a fost omorâtă în luna august a anului trecut, dar abia în noiembrie rudele au anunţat dispariţia ei. Familia fetei s-a gândit la ce e mai rău şi a avut dreptate. Bărbatul cu care trăise opt ani o omorâse în bătaie. Nicolae Popa s-a predat marţea trecută şi a povestit cum a lovit-o cu un corp contondent, că femeia era plină de sânge şi că a mai avut puterea să se dezbrace de cămaşă după ce a aruncat apă pe ea. Bărbatul a lăsat-o în cameră, aşa dezbrăcată şi a doua zi dimineaţă a găsit-o moartă.
Treaz fiind, a înţeles dimensiunea faptei sale şi s-a gândit să ascundă cadavrul în pardoseala unei încăperi de lânga cea în care locuiau. A turnat, apoi, o şapă de ciment, pentru ca nimeni să nu descopere vreodată adevărul. La bătaie se pare că a asistat şi copilul celor doi, o fetiţă în vârstă de şapte ani, aflată acum în grija statului. Suspectul a declarat, însă, că fetiţa nu a fost martoră la omorârea mamei ei, pentru că el a trimis-o de acasă.

Imagini de coşmar
Vecinii care au fost chemaţi ca martori la descoperirea cadavrului nu vor uita multă vreme imaginile ca dintr-un film de groază. „Ne-a chemat poliţia să fim de faţă. Chiar el (Nicolae Popa –n.r.) a săpat groapa şi poliţiştii au stat pe lângă el. Am văzut o groapă cam la un metru şi jumătate lungime, cu 30 de centimetri adâncime şi în ea un cadavu complet dezbrăcat şi învelit cu un cearşaf. Asta era într-o cameră. Adică a stat cu cadavrul femeii în camera lângă care dormea”, spune unul dintre vecinii suspectului.
Familia Mihaelei ştia de chinurile la care era supusă femeia. „O mai bătuse şi altă dată şi de fiecare dată venea fata la mine. I-am zis de atâtea ori să o lase în pace dacă nu se înţeleg. Dar el, nu şi nu. Na, că acum mi-a omorât-o! Merită moarte pentru moarte”, a spus Maria Sorescu, mama victimei.  Ancheta oamenilor legii este abia la început. Cu siguranţă şi alte detalii şocante vor fi dezvăluite în urma cercetărilor.Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co