Actualitate

Şi-a îngropat copilul în pădure

O familie a ajuns să-și îngroape copilul în pădure. Acesta și-a pierdut viața fără a fi botezat și trupul său nu era primit în cimitir.
Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit joia trecută, într-o pădure de lângă Mănăstirea Caraiman din Buşteni. Trupul neînsufleţit al bebeluşului a fost găsit pe marginea unei gropi, alături de o cutie de lemn. Pentru că avea la mână numărul de identificare din maternitate, poliştii i-au descoperit uşor părinţii. Apoi au aflat că tatăl era cel care şi-a îngropat copilul în pădure. ”Din primele cercetări, am stabilit că acest copil s-a născut la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploieşti şi a decedat după două zile de la naştere. I s-a făcut necropsie, iar tatăl copilului, după ce a discutat cu un preot din Ploieşti, l-a adus şi l-a înmormântat în această pădure, pe motiv că nu va fi primit în cimitir”, a declarat şeful Poliţiei Buşteni, comisarul şef Cristian Iordache.
În urma descoperirii cadavrului, preotul paroh din stațiunea Buşteni a decis ca trupul neînsufleţi al fetiţei să fie înmormântat în cimitirul din localitate. Între timp, poliţia continuă cercetările pentru a descoperi cine a dezgropat copilul. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co