Actualitate

Serviciu prelungit pentru blocarea roţilor

Serviciu de blocare şi deblocare a roților autovehiculelor din cadrul Poliţiei Comunitare Sinaia şi-a prelungit programul de funcţionare, iar acum agenţii sunt non-stop la dispoziţia cetăţenilor care îşi găsesc ocupate locurile rezervate la primărie.

Dacă înainte, posesorii locurilor de parcare plătite puteau face sesizări numai de luni până joi, între orele 8.00 şi 22.00, acum agenţii din cadrul acestui departament al Poliției Comunitare din stațiunea Sinaia lucrează 24 de ore din 24, de luni până duminică. Aşadar, sinăienii care au achitat abonamentele de parcare la casieriile primăriei şi îşi găsesc locul ocupat pot suna oricând la Poliţia Comunitară pentru blocarea roţilor maşinilor în cauză. „Pentru că au existat anumite situaţii când au rămas maşini blocate după ora 22.00, am fost nevoiţi să trecem la acest program de 24 de ore din 24. De nenumărate ori, mai ales pe străzile Brânduşelor, Stânjeneilor şi Republicii, am fost solicitaţi să intervenim pentru că locurile lor de parcare erau ocupate de alte persoane. Mulţi şoferi ignoră indicatoarele care avertizează că nu au voie să ocupe după orele 16.00 locurile de parcare marcate ca atare. Sunt plăcuţe montate atât cu oprirea interzisă, cât şi cu mesajul de atenţie că se blochează roţi”, a precizat poliţistul comunitar Gheorghe Popa.

Buni de plată
Aşadar, atenție șoferi! În cazul în care parcaţi neregulamentar  un autovehicul pe drumurile publice, veţi găsi „caracatiţa galbenă” montată pe roată. La fel se va întâmpla şi dacă lăsaţi maşina pe locurile plătite care sunt marcate cu bulină galbenă. Taxa prevăzută pentru deblocarea roţilor este 100 de lei, la care se adugă 70 de lei, valoarea sancţiunii. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co