Sport

Senzaţional ! Echipa de handbal feminin Erigil Proviţa de Sus s-a înscris în campionatul municipiului Bucureşti!

Nu vă vine să credeţi dar “la ţară” se practică handbalul ! Şi încă la un nivel destul de ridicat dacă ne gândim că Proviţa de Sus este o comună destul de mică şi săracă. Echipa de handbal feminin junioare Erigil Proviţa de Sus(vezi foto), a decis să se înscrie în noua ediţie a Campionatul Municipiului Bucureşti, acolo unde mai activează deja alte 5 echipe(4 din Capitală şi una din Giurgiu).

Decizia antrenorului Mihai Burlacu vine după ce, în ediţia precedentă, formaţia sa a activat în campionatul judeţean de junioare, unde întrecerea a fost de un nivel slab calitativ, de-o factură tehnică şi organizatorică ce lasă de dorit, tinerele handbaliste din Proviţa de Sus nu aveau posibilitatea să-şi arate talentul şi valoarea, poate pe multe dintre ele le vom vedea la alte echipe din elita handbalului românesc şi, de ce nu, chiar la Oltchim Râmnicu Vâlcea.
Pentru pregătirea viitoarei ediţii, care va demara la începutul lunii august, elevele lui Mihai Burlacu vor pleca într-un stagiu de pregătire la Sighişoara, unde vor susţine şi mai multe jocuri de verificare. Mult succes fetelor! Meritaţi stima şi respectul nostru!(Cristian SBÂRNEA)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co