Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Se dă startul la odihnă

Sezonul concediilor se apropie. Nu toată lumea şi-a făcut planul de vacanţă, dar timpul nu e pierdut, mai ales că operatorii din turism de pe Valea Prahovei, au pregătit deja pachetele pentru vară.

La patru nopţi cazare plăteşti doar trei sau all-inclusiv fiind ultimele oferte de pe valea Prahovei. Marian Schwartz, directorul unui hotel din Sinaia este de părere că pentru a atrage turiştii, hotelierii trebuie să vină cu preţuri şi oferte promoţionale. „Avem o ofertă foarte generoasă pentru această vară. Pentru patru nopţi de cazare plăteşti doar trei, iar pentru sărbătorile de Rusalii un loc în cameră costă doar 359 lei”, a spus Marian Schwartz.
Sezonul estival e scurt la munte, iar cei care lucrează în domeniu speră că printr-o ofertă care să ţină cont de criza şi de buzunarele clienţilor vor aduce mai mulţi turişti la munte. Una dintre cele mai căutate oferte în străinătate, este all-inclusiv, ofertă ce a început să funcţioneze şi în România.
Profilul turistului după criză s-a modificat.
Turiştii cheltuie mai puţini bani pentru vacanţă decât în anii trecuţi, iar ofertele trebuie să corespundă cererii actuale. Paul Popa, de la Centrul de Informare şi Promovare Turistică din Sinaia consideră că turismul se menţine pe linia de anul trecut. “Ce constat eu cu bucurie, de aici de la CIPT, este faptul că nu pierdem turiştii străini. După numărul celor care vin şi vizitează centrul, pot spune că turiştii străini încă mai preferă Sinaia. Chiar dacă ei caută cazare la preţuri de 10-15 euro pe noapte şi mâncare de tip Fast-food, numărul lor rămâne constant”, a spus Paul Popa.
Aşadar, invitaţia la munte sună tentant, iar operatorii din turism speră ca odată cu vacanţa elevilor, numărul turiştilor să fie mai mare. Claudia BIRLA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co