Turism

Schi de primăvară la Cota 2000

schi-de-primavara-la-cota-2003Pârtiile din Sinaia au rezistat la temperaturile ridicate din ultima perioadă, iar turiştii sunt invitaţi să petreacă ziua de 1 Mai pe omăt.

Împătimiţii sporturilor de iarnă iau cu asalt zilnic domeniul schiabil de la Cota 2000, pentru că aici este singurul loc din ţară unde se mai poate schia în condiţii excelente. În plus, pe munte a nins săptămâna trecută, iar stratul de omăt măsoară aproximativ 80 de centimetri.
„La Sinaia, încă se mai schiază exact ca în plin sezon hibernal. Stratul de zăpadă rezistă foarte bine, iar pârtiile sunt zilnic bătute cu ratracul pentru ca turiştii să se bucure de un omăt perfect. Îi aşteptăm pe iubitorii sporturilor albe să petreacă un 1 Mai de neuitat în Valea Dorului”, a precizat angajatul instalaţiei, Narcis Megelea.

Nu lipsesc nici reducerile
Dacă în staţiuni primăvara s-a instalat de mult, la altitudine iarna nu vrea să-şi iasă din drepturi. În timp ce turiştii experimentaţi profită la maxim de ultima ninsoare, cei care încă nu au învăţat tainele acestui sport, iau de la monitori, ultimele lecţii din acest sezon.
„Profităm de zăpadă, deoarece este singurul loc din România unde ne mai putem distra pe omăt. Sincer, nu mă aşteptam să mai ningă pe munte şi am rămas surprins că este zăpadă în luna aprilie. De 1 Mai aveam de gând să merg la mare, dar mai bine mă bronzez pe schiuri”, a spus Ionuţ Dascălu, un tânăr din Bucureşti.
Zăpada de pe munte este motiv de bucurie şi pentru hotelieri. Foarte mulţi turişti sunt interesaţi să petreacă minivacanţa de 1 Mai la munte.
În plus, pentru a avea cât mai mulţi clienţi, operatorii din structurile de cazare au redus preţurile cu 20%. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co