Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Sărbători la munte

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar hotelierii de pe Valea Prahovei lansează ultimele oferte pentru sezonul de iarnă.
Într-un hotel de trei stele, pachetul de Crăciun costă între 548 şi 825 lei, iar pentru Revelion, între 1.260 lei pentru trei nopţi şi 2.695 lei pentru cinci nopţi. În preţul pachetului intră micul dejun, cine festive, dar şi multe alte surprize, oferite de hotelieri. “Tarifele de anul acesta sunt aproape identice cu cele de anul trecut. E o ridicare minimală legată de costurile anului 2011… Am încercat să păstrăm aceleaşi tarife de anul trecut ca să vină cât mai mulţi turişti în Sinaia”, a declarat Marian Scwartz, managerul unui hotel din zonă.

Cererea e mare
Chiar dacă preţurile sunt mai mari cu aproximativ zece la sută faţă de anul trecut, pachetele de sărbători oferite de hotelurile de patru stele sunt la mare căutare.
În unele locaţii, gradul de rezervare a ajuns la 70 la sută.
„Avem două oferte, una de Crăciun şi cea de Revelion. Cea de Crăciun, bineînţeles, este Crăciunul tradiţional, este pomana porcului în ajun de Crăciun, foc de tabără, cu tăierea porcului… Cea de Revelion este un carvanal…
La cina de Revelion o să avem o formaţie internaţională, plus una românească…”, a spus managerul de hotel Andreea Păduraru.
Hotelierii îi asigură pe cei care aleg Valea Prahovei că în perioada sărbătorilor de iarnă se vor distra în spiritul tradiţional românesc. C. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co