Cultura

Salon de cultură la Sinaia

Casinoul din Perla Carpaților a găzduit timp de patru zile „Salonul de Carte, Presă şi Muzică”.

Evenimentul, menit să crească potenţialul cultural şi educaţional al staţiunii, a reunit peste 50 de edituri şi 20 de minorităţi naţionale. Publicul, format din turişti şi localnici, a avut prilejul să se întâlnească cu scriitorii preferaţi, să participe la demonstraţii de măiestrie artizanală şi la recitaluri de poezie şi muzică.
„La Sinaia am găsit un public foarte cald şi iubitor de carte. Am avut foarte mulţi cumpărători de cărţi, iar acest lucru ne-a bucurat. Manifestarea din acest an a fost mai bogată în expozanţi, ceea ce înseamnă că prima ediţie şi-a atins scopul. Au participat redutabile edituri, importatori de carte, universităţi şi reprezentanţi ai unor importante publicaţii de specialitate şi cotidiene. 2010 fiind declarat de către UNESCO anul apropierii dintre culturi, sigur că s-a justificat invitarea departamentului de Relaţii Interetnice al Guvernului”, a precizat organizatoul expoziţiei, Mariana Marinescu.
Super oferte
Vizitatorii au avut în faţă o ofertă bogată, la preţuri accesibile.
S-au practicat reduceri şi de 50%, iar cărţile s-au vândut ca pâinea caldă.
Şi tinerii au venit în număr mare la Salonul de Carte, Presă şi Muzică. Majoritatea au fost angrenaţi în programele „Lecturi urbane – Sinaia citeste!”,  „Să scriem împreună o carte – Întâmplări din Viaţa mea”, dar şi în taberele de creaţie pentru elevi.  Organizatorii promit că vor reveni pe Valea Prahovei şi anul viitor, pentru că evenimentul are succes în această zonă. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co