Politica

S-au bucurat de victorie!

pdl-1Trebuia să se bucure şi în mod oficial de victoria pe care au obţinut-o în alegerile parlamentare şi… au făcut-o! Membri ai filialei locale a Partidului Democrat Liberal, în frunte cu deputatul Florin Anghel, au susţinut o conferinţă de presă prin care au dorit să anunţe, încă o dată, faptul că municipiul Câmpina este „portocaliu”. Procentele spun totul, de la sine. Cu toate acestea, preşedintele PD-L Câmpina, primarul municipiului, a declarat că nu are de gând să „răcească” relaţiile cu viceprimarul pesedist.
„La Câmpina, PD-L rămâne forţa politică ce are majoritate în Consiliul Local, dar asta nu înseamnă că ne vom impune punctele de vedere, ci ne vom propune nişte proiecte utile comunităţii, iar dacă proiectele propuse de colegii noştri de la alte partide vor fi tot în acelaşi interes, ele vor fi votate, nu respinse, aşa cum păţeam noi într-o guvernare trecută. Din păcate, forţele care s-au opus lui Traian Băsescu nu au înţeles că acest oraş este portocaliu, n-au înţeles că membrii PD-L inspiră încredere cetăţenilor”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Deputatul Florin Anghel a vorbit mai ales despre acuzaţiile celor de la PSD, referitor la fraudarea alegerilor. „Suntem pe primul loc în judeţ, atât în ceea ce priveşte procentul – 58,7% pentru Traian Băsescu, cât şi în ceea ce priveşte numărul de voturi – peste 22.000”, a mai spus deputatul de Prahova.
„În Câmpina, coaliţia a fost formată din PSD, PNL, PIN şi PRM. Asta arată că PD-L-ul are mai mulţi adepţi decât toate celelalte partide la un loc şi va trebui ca acest lucru să se poată vedea şi în activitatea viitoare pe care administraţia câmpineană o va desfăşura în cei 3 ani, care au mai rămas, de mandat. Asta este voinţa câmpinenilor şi va trebui să o respectăm”, a spus Florin Anghel, deputat PD-L.
Printre subiectele pe care pedeliştii le-au mai discutat cu ziariştii a fost şi acela legat de prezenţa lui Liviu Corcodel, un cunoscut membru al filialei câmpinene a PD-L, la sediul PSD, în seara când au fost anunţate primele exit-poll-uri.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co