Actualitate

S-a lansat Drona GoPro Karma

A trecut ceva vreme de cand GoPro a inceput sa isi promoveze acest proiect si, in sfarsit, din 23 octombrie 2016 GoPro Karma va fi disponibila pe piata.

Compania a anuntat si noi versiuni in ceea ce priveste linia HERO (HERO5 si varianta ceva mai accesibilia, HERO5 Session) precum si GoPro Plus, un serviciu platit ce le va permite utilizatorilor sa isi uploadeze pe cloud inregistrarile si sa le editeze prin intermediul unei aplicatii pentru telefoane.

gopro-karma-hero5

GoPro Karma ramane insa subiectul principal de interes. Este de asteptat ca drona sa poata fi folosita din clipa in care este scoasa din cutie, dupa cum ne-a obisnuit GoPro.

Dispozitivul este pliabil, potrivit pentru a fi depozitat si transportat in rucsaci dedicati pentru drone. Camerele se monteaza prin intermediul Karma Stabilizer, un echipament detasabil ca un gimbal cu trei axuri, compatibil cu noul model HERO5 precum si cu existentul HERO4.

De asemenea, este disponibil si un grip de mana pentru Stabilizer care il transforma intr-un sistem de stabilizare compatibil cu GoPro, asemanator cu DJI Osmo.

Controlerul este “bazat pe un controler cunoscut de jocuri video”.

Downlink-ul video de la camera atasata este transmis pe un touchscreen 720p iar software-ul pentru controlul zborului include decolare si aterizare automata cu zone No-Fly integrate. In plus, exista miscari ale camerei pre-programate care ar trebui sa ii permita utilizatorului sa capteze filmarea fara sa isi faca griji in privinta zborului.

gopro-karma-stabilizer

Bateriile vor oferi pana la 20 de minute de zbor la o incarcare de o ora si, desi doar cate una vine la pachet cu drona, utilizatorul primeste inclus un maner pentru Karma Stabilizer. Prin urmare, in pret intra de fapt un gimbal de mana cu trei axuri.

gopro-karma-grip-1

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co