Actualitate

S-a întors din excursie!

Cititori din toate colţurile judeţului, au participat la tombola organizată de ziarul Valea Prahovei împreună cu agenţia de turism Gerada Tour, cu gândul că norocul le va surâde pentru a-şi încheia vara cu un sejur în insula Corfu. Dintre taloanele intrate în finală, unul singur a fost extras în cadrul matinalului „Cu ziua-n cap” de la Valea Prahovei Tv şi a făcut fericită o câmpineancă: pe Viorica Grozea! Câştigătoarea noastră a mers în excursie împreună cu soţul ei. S
ejurul a fost un cadou binemeritat pentru amândoi!
„A fost foarte frumos, am prins timp bun. M-am simţit foarte bine, am fost împreună cu soţul meu şi… întâmplarea a făcut să sărbătorim atât ziua de naştere a mea cât şi 47 de ani de căsnicie”, a spus câştigătoarea. Toţi o invidiază pe Viorica Grozea ! Aceasta şi-a ambiţionat prietenii să-şi încerce şi ei norocul, pe viitor.
„Mulţumesc ziarului Valea Prahovei! Multă lume m-a felicitat, m-a întrebat cum am procedat de am câştigat acest sejur, iar acum… toţi au spus că vor participa şi ei anul următor”, a adăugat Viorica Grozea.
Săptămânalul Valea Prahovei va pregăti şi alte surprize!
Tombole, excursii, premii… toate acestea pentru a fi mereu « aproape de oameni »!  D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co