Actualitate

S-a deschis bazinul de înot didactic

Pe principiul „tare dulce-i aşteptarea”, autorităţile locale câmpinene au tot încercat câteva luni să deschidă bazinul de înot.

Acest lucru a fost reuşit abia după ce administrarea acestuia a fost dată unei firme din Ploieşti, aparţinând omului de afaceri George Armaşu.
În prima zi, accesul a fost gratuit pentru cei interesaţi. „Programul este de la 9.00 la 21.00, sau chiar 22.00, în weekend. Este un program pentru elevi, ce cuprinde cursuri de înot organizate de administraţia bazinul, cursuri particulare cu profesori specializaţi. Tarifele sunt impuse de primărie, iar obligaţiile mele ca administrator sunt stabilite prin contractul de asociere în urma licitaţiei pe care am câştigat-o”, a declarat administratorul bazinului de înot didactic, George Armaşu.
Pentru toţi
Investiţia este foarte importantă pentru municipiul Câmpina şi este dedicată elevilor, dar şi adulţilor, care pot face cursuri de înot cu profesori de sport din zonă. „Cursuri vor fi în perioada verii, cu plată, iar pentru şcoli sunt gratuite, atunci când vor veni cu profesorul de sport, în mod organizat. Cursurile de înot se adresează şi adulţilor”, a spus instructorul de înot, Cătălin Botoacă.
Tinerii sunt încântaţi, mai ales că preocupările din această vară vizează şi bălăceala în bazinul de aproape cinci milioane de lei. „O să vin aici des, cel puţin de trei ori pe săptămână. Este foarte frumos şi înotul este bun pentru oricine”, a spus unul dintre copiii deja înscrişi la ore.
Biletul de intrare pentru adulţi este de 20 de lei pe zi, iar abonamentul lunar costă 200 de lei de persoană, o intrare pe zi. 10 intrări la acest bazin costă 100 de lei pentru o persoană. De asemenea, cursurile de înot, care cuprind 10 ore, costă 120 de lei pentru copii şi 180 de lei pentru adulţi.
Lângă bazinul de înot sunt şi două terenuri de tenis, care pot fi închiriate pentru 20 de lei pe oră. Pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, la fel şi preşcolarii şi elevii sub 18 ani, pe baza carnetului de elev. Diana ROMAN

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co