Actualitate

Rupţi de lume în curând?

alunecare-teren-brebu-1A fost reparat podul de la intrarea în comuna Brebu, au fost întărite malurile, pentru ca pârâul Lupa să nu mai creeze probleme, ca în alţi ani, şi totuşi, brebenii nu mai pot fi siguri că vor putea face naveta către municipiul Câmpina. Motivul? Alunecările de teren din zonă, mai exact, la kilometrul 0+400 de metri, al Drumului Judeţean 214, dau bătăi de cap edilului şef Dumitru Comăniţă. Conştient de faptul că drumul o poate lua la vale, în orice clipă, către pârâul Lupa, primarul din Brebu a trimis mai multe adrese către Consiliul Judeţean, însă, până la această oră, nu a primit nici un fel de răspuns. Şi cum vremea rea, precipitaţiile abundente nu fac altceva decât să amplifice alunecările de teren, Dumitru Comăniţă se gândeşte deja la o soluţie care a mai fost folosită şi în trecut: transbordarea călătorilor peste zona care va fi afectată.
Dumitru Comăniţă: „Pe Drumul Judeţean 214, la kilometrul 0+400, este o alunecare de teren. Am făcut adrese repetate la Consiliul Judeţean, deja situaţia devine deosebit de periculoasă, pentru că este posibil ca drumul să se surpe în orice moment şi accesul în comună să se întrerupă. O să se facă transbordarea, deja drumul este crăpat pe jumătate.”
Singurul lucru pe care îl mai poate face administraţia locală din Brebu este acela de a se uita către Consiliul Judeţean, în speranţa că de acolo vor veni fonduri pentru consolidarea zonei afectată de alunecarea de teren. Altfel… se vor uita cum drumul va ajunge în pârăul Lupa.
Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co