Actualitate

Rezultatele alegerilor pe Valea Prahovei

Cu o singură excepţie, edilii staţiunilor de pe Valea Prahovei au primit votul de încredere al cetăţenilor zonei pentru a ocupa încă patru ani fotoliile de primar ale localităţilor pe care le reprezintă, potrivit rezultatelor preliminarii. 

La Sinaia Vlad Oprea a reuşit câştigarea unui al 3-lea mandat consecutiv, învingându-l pe independentul Edi Papadopol cu un procent de 52 % din numărul total de voturi.

 

 

Situaţie neschimbată şi la Buşteni, unde Emanoil Savin rămâne la cârma staţiunii şi pentru următorul mandat, reprezentantul PDL reuşind o victorie detaşată, cu 70% din voturi.

 

 

 

 

 

Azuga este singurul oraş din zona superioară a Văii Prahovei unde a avut loc o răsturnare de situaţie. Constantin Samson l-a devansat pe contracandidatul său şi primarul în funcţie Adrian Purcaru, şi va deveni astfel noul edil al staţiunii. Constantin Samson a întrunit un procent de 33 % la alegerile din weekend iar Adrian Purcaru a obtinut doar 27%

 

 

 

 

Şi oraşul Comarnic îşi păstrează conducerea, PDL-istul Dorian Botoacă reuşind şi el un al 3-lea mandat de primar al localităţii. Alina BUNGHEZ-OANCEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co