Actualitate

Regrete!

MIJA„Nu mai vreau să merg alături de persoane care fac parte dintr-un clan, o dinastie, care au cheltuit banii publici într-un mod cu totul nechibzuit.” Aceasta este doar o parte a declaraţiei lui Nicolae Mijea, actualul, dar, se pare, nu şi viitorul director administrativ al Spitalului Municipal Câmpina, care regretă ce se întâmplă în unitatea spitalicească. „Nimeni nu vrea binele spitalului”… a mai spus Nicolae Mijea.
Nicolae Mijea, directorul administrativ al Spitalului Municipal Câmpina: „Părerea mea este că nimeni nu doreşte binele acestui spital, din ceea ce văd. Cu părere de rău, trebuie să spun acest lucru. Din contră, probabil sunt interese în spatele unor persoane care au de gând să distrugă acest spital, să îl falimenteze. Este părerea mea, personală.”
Vestea că anumite persoane vor fi trecute pe ştatul de plată, cu funcţii de conducere, îl face pe Nicolae Mijea să considere că decizia sa de a nu mai dori să aibă o poziţie sus-pusă în spital să fie una corectă.
„L-am informat pe noul manager despre situaţia actuală în ceea ce priveşte activităţile de care răspundem fiecare şi i-am prezentat exact situaţia. Toată şedinţa noastră a durat cam o jumătate de oră, dar, de curând, am aflat şi eu că, în noua formulă de conducere, se doreşte să fie aduse anumite persoane care, în perioada anterioară, până să fiu eu numit manager, au contribuit într-o mare măsură la a aduce spitalul în pragul falimentului.”
Nicolae Mijea încă nu şi-a înaintat demisia. Motivul? Să fie faptul că nu ar fi putut lăsa spitalul de izbelişte, având în vedere că, până pe 11 ianuarie, noul manager, Alexandru Matei, este în concediu de odihnă?Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co