Actualitate

“Recolta” politistilor prahoveni in urma perchezitiilor din dosarul “Metoda accidentul”

 

Arme albe, arme neletale tip airsoft, telefoane mobile și cartele SIM, bani și înscrisuri. Aceasta este “recolta” polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Prahova și a celor de la Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, care au efectuat, miercuri, 11 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda ”accidentul”.

Potrivit unui comunicat de presă al IJP Prahova, descinderile au avut loc în județele Prahova, Brăila, Dâmbovița, Vrancea și Iași, la activități participând și jandarmi.

Au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

Din cercetări a rezultat că, în perioada februarie-aprilie 2018, cei în cauză ar fi determinat părțile vătămate să le remită sume de bani, sub pretextul faptului că persoane apropiate ar fi provocat accidente rutiere grave, banii fiind necesari pentru acoperirea unor intervenții medicale de urgență sau pentru unele servicii de procedură judiciară. Prejudiciul este estimat la aproximativ 200.000 de lei.

Până la acest moment, au fost identificate 13 persoane vătămate, domiciliate în județele Prahova, Arad, Hunedoara, Iași și Timiș, care ar fi înmânat celor implicați sume cuprinse între 5.000 și 50.000 de lei.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co