Imobiliare Valea Prahovei
Editorial

Răzbunarea lui Lăscărică

Erou la propriu şi la figurat, poliţistului român îi este dat deseori să trăiască senzaţii tari şi inerente, de la realitatea crudă şi empirică a câmpului infracţional, până la realitatea intelectuală, la fel de nepreparată termic, a bancurilor tradiţionale. Fie el în ţinută civilă sau în albastrul costum popular, omul legii face ce face şi constituie o echipă operativă care întotdeauna soseşte la faţa locului. Asta, bineînţeles, după o prealabilă recepţionare a pavlovianului apel la 112, venit din partea concetăţeanului abuzat, agresat, accidentat, înşelat, violat, sechestrat, înjunghiat… Doamne, câtă competenţă!!!
Unii, într-adevăr, o au. Sunt eroi civilizatori, urmaşi, cu obrazul subţire, ai comisarului Moldovan. Fac cinste copilăriei, în care cu toţii am vrut să ne facem poliţişti. În cazul celorlalţi, chirurgia cotidianului a decalotat organul, expunându-l tututor în toată splendoarea capacităţii sale de prevenire şi combatere.
Laolaltă, deveniţi răii cu apucături sindicale în uniformă, au luat calea Capitalei în septembrie anul trecut şi s-au oprit la Cotroceni. Au fluierat, au scandat, au scandalizat şi, fix de la distanţa dintre dom’ Semaca şi Lăscărică, au executat, fără somaţie şi foc de avertisment, o rafală de caschete. Nu l-au nimerit!
A urmat un scenariu contravenţional în care din mulţimea oamenilor legii protestatari au fost aleşi trei lideri sindicali în roluri principale de amendaţi cu câte 10.000 de lei. Nimic spectaculos. Doar tipic. Adrian RADULESCU

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co