Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Răsfăţ pentru turişti de Valentine’s Day

Cine romantice, împachetări cu ciocolată, căzi pline cu petale de trandafiri, dulciuri şi aranjamente florale spectaculoase. Aşa au fost întâmpinaţi îndrăgostiţii care au ales să petreacă Valentine’s Day la munte, în unităţile de cinci stele.

Cuplurile cu dare de mână nu au lăsat criza financiară să le strice planurile de Ziua Îndrăgostiţilor. Au plătit între 260 de euro şi 500 de euro pentru un pachet de două persoane la hotelurile de lux şi au avut parte de o super vacanţă.
Surprizele au început încă de la sosire. În camerele de hotel au fost aşteptaţi cu şampanie fină, petale de trandafiri aşezate în formă de inimioară pe pat, lumânări parfumate şi fructe exotice.
“Pentru  Valentine’s Day hotelul nostru a pregătit două pachete. Primul,  în valoare de 1.086 lei, a cuprins două nopţi de cazare, o cină romantică în restaurantul nostru și un mic cadou surpriză în camere. Al doilea pachet a fost lansat pentru turiştii care au putut lipsi o zi de la locul de muncă. Ei au servit o cină romantică în restaurantul nostru, în valoare de 165 de lei”, a precizat directorul de marketing al unui hotel de cinci stele din Sinaia, Cristi Marin.
Şi cum dragostea trece prin stomac, îndrăgostiţii au avut pe mese numai meniuri speciale, alcătuite din preparate exotice şi afrodisiace. Bucătarii au lucrat la foc continuu pentru realizarea şi aranjarea delicioaselor bucate pe farfurii. “La felul de bază am avut un preparat bazat pe peşte, fructe de mare, legume asiatice condimentate cu ginger, deoarece sunt considerate a fi afrodisiace, iar sosul a fost realizat cu mango pentru a-i da o aromă puternică”, a explicat bucătarul Irina Schei.

Relaxarea de a doua zi
După o cină romantică, petrecută seara la lumina lumânării, tinerii îndrăgostiţi s-au răsfăţat a doua zi la saună, jacuzzi şi în salonul de masaj, unde au făcut împachetări cu ciocolată şi tratamente pentru relaxare. La unităţile de lux de pe Valea Prahovei, pachetele pentru Ziua Îndrăgostiţilor, au fost vândute în proporţie de 50% încă de acum o lună. Clienţii sunt foarte pretenţioşi, aşa că angajaţii hotelurilor de cinci stele, au avut grijă ca vacanţa îndrăgostiţilor pe Valea Prahovei să fie una de vis. Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co