Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Proxeneţi în vizorul procurorilor

politiePoliţiştii prahoveni şi procurorii DIICOT Ploieşti au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale specializate în săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi trafic de minori.
Din cercetările efectuate de oamenii legii a reieșit faptul că, în perioada 2006-2010, cei șapte membri ai grupării au recrutat şi exploatat sexual mai multe tinere, unele dintre ele minore, determinându-le, prin constrângere şi înşelăciune, să practice prostituţia. Liderul acestui grup este cunoscut în lumea interlopă prahoveană drept un individ violent. În timpul percheziţiilor efectuate în cauză, acesta a declarat iniţial că nu are bani, sau alte bunuri provenite din activităţi ilegale, dar ulterior, în casa lui, s-au descoprit sume mari de bani și bijuterii. În total, oamenii legii au efectuat șase percheziţii domiciliare în diverse locaţii din Ploieşti şi din judeţ.
Alte 30 de persoane au fost duse la sediul DIICOT Ploieşti, pentru audiere. Anchetatorii sunt de părere că aproximativ 250.000 de euro, obținuți din infracțiuni, erau folosiți în interes personal de către membrii grupării. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co