Actualitate

Bancomatele, în vizoul infractorilor

Trei persoane riscă să-şi petreacă următorii ani din viaţă în spatele gratiilor din cauza loviturilor date la mai multe bancomate din Prahova.

Acestea acţionau în timp record, prin distrugerea fantei de eliberare numerar. Totul a fost repede descoperit după ce Poliţia Câmpina a fost sesizată cu privire la o avarie survenită la un bancomat al unei agenţii bancare din centrul civic. ”După primirea apelului, conform căruia asupra unui bancomat din  Câmpina s-a acţionat fraudulos, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au demarat o anchetă, din care a rezultat că în zonă fusese prezent un autoturism suspect cu care se deplasau doi bărbaţi şi o femeie. Cercetările efectuate l-au indicat pe unul dintre bărbaţi ca fiind principalul suspect care acţionase asupra bancomatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţan (IPJ) Prahova, inspectorul Dan Radu.

Mai multe fapte la activ
Cei trei  au fost prinşi de oamenii legii în Sinaia, după ce au încercat să acţioneze, în acelaşi mod, la un bancomat din Comarnic. ”Asupra suspecţilor, poliţiştii au găsit sume de bani care atestau faptul că acţionaseră fraudulos asupra a două bancomate din Câmpina, dar şi dispozitive folosite la activitatea infracţională. În urma cercetărilor, a fost dispusă reţinerea unui bărbat domiciliat în Bucureşti şi a unei femei din judeţul Ilfov. Faţă de cel de-al treilea suspect, un bărbat din judeţul Braşov, a fost luată măsura internării într-o unitate medicală de specialitate, întrucât se află în evidenţe ca având unele afecţiuni medicale şi urmează tratament medicamentos în acest sens”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cele trei persoane sunt suspectate de comiterea unor fapte similare comise pe raza altor localităţi, dar şi a judeţelor limitrofe, motiv pentru care cercetările au fost preluate de către Parchetul Curţii de Apel Ploieşti. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co