Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Proiectul Comenius continuă

În perioada 18-24 octombrie 2010, la a doua întâlnire a cadrelor didactice din cadrul proiectului Comenius în parteneriat multilateral cu tema European Job and Career ce a avut  loc în oraşul San Cristobal de La Laguna, au participat şi directorul Clubului Copiilor “Martha Bibescu” din Comarnic, Angela Nasulea şi Octavia Anghel, profesor de informatică la aceeaşi instituţie.
În cadrul acestei întâlniri s-a analizat modul în care programul de activităţi stabilit în comun, referitor la primul an de desfăşurare al proiectului, a fost respectat şi dus la îndeplinire de către cele şase  şcoli partenere din Italia, Spania, Turcia, Cehia şi România. Spre lauda echipelor de proiect din toate aceste instituţii, au avut loc toate întâlnirile dintre elevi şi profesori planificate pentru primul an de desfăşurare a proiectului, s-au realizat toate celelalte activităţi propuse. O parte din acestea sunt ilustrate pe site-ul comun al proiectului: www.eucareer.languages.ro

Schimb de experienţă
Această întâlnire a fost, de asemenea, prilejul ideal pentru ca profesorii parteneri în proiect să cunoască cât mai multe despre modul de lucru cu elevii, despre modul de organizare al şcolilor, despre sistemul de învăţământ din aceste ţări. Nu în ultimul rând, a constituit şi prilejul de a cunoaşte câte ceva din istoria şi zestrea culturală a insulei Tenerife, în mod special a oraşului San Cristobal de La Laguna, datorită eforturilor colegei Ana Reyes Tilves, de la şcoala spaniolă, de a face şederea colegilor de proiect cât mai plăcută şi interesantă. A. O.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co