Actualitate

Profesorii sunt invitati sa se inscrie in grupurile de lucru care elaboreaza subiectele pentru Evaluarile Nationale si pentru Bacalaureat

Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE) a lansat un apel care vizeaza completarea grupurilor de lucru care vor elabora subiectele pentru disciplinele de examen din cadrul Evaluarilor Nationale, Bacalaureatului, Definitivatului si Titularizarii din anul scolar 2016-2017.

profesor
Mai exact, este vorba despre  evaluarea competentelor fundamentale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, Evaluarea Nationala pentru absolventii clasei a VIII-a, examenul national de Bacalaureat, examenul national de definitivare in invatamant si concursul de titularizare, informeaza Ministerul Educatiei.

Inscrierea se desfasoara in intervalul 27 septembrie – 4 octombrie, exclusiv on-line, pe platforma disponibila pe site-ul CNEE, www.rocnee.eu.

andidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– activitate de predare-invatare-evaluare in ultimii 4 ani scolari;
– abilitati de operare pe calculator;
– experienta in activitati de evaluare educationala, altele decat cele de evaluare curenta (membru in comisii nationale/zonale/locale de evaluare, membru in proiecte axate pe evaluarea didactica, absolvent al unor cursuri/stagii specifice de formare in evaluare etc.);
– disponibilitate pentru participare, pe parcursul anului scolar 2016-2017, la activitatile desfasurate individual si in echipa, la CNEE.

In procesul de selectie vor avea prioritate cadrele didactice care au absolvit cursuri/module specifice activitatilor de evaluare, au titlul stiintific de doctor sau au absolvit un masterat/un curs postuniversitar in domeniul disciplinei sau in domenii conexe celui pentru care aplica si au gradul didactic I, II sau definitivatul, potrivit Ministerului Educatiei.

Selectia candidatilor inscrisi va avea loc in perioada 5 – 7 octombrie 2016, iar anuntarea rezultatelor se va face individual, doar pentru candidatii selectati, in data de 7 octombrie.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co