Actualitate

Prinşi cu petrolul furat

Activitatea infracţională în domeniul furtului de produs petrolier din Bărcăneşti se desfăşoară în continuare şi după arestarea grupării conduse de cel supranumit Mocofanu.
Încă trei  consăteni de-ai lui Marin Dumitru au fost reţinuţi pentru acelaşi gen de activităţi.
Bărbaţii, în vârstă de 26, respectiv 30 de ani, sunt cercetaţi pentru faptul că în perioada 2008-2010 au comis mai multe infracţiuni de furt calificat şi distrugere asupra conductelor de transport a produselor petroliere.
În perioada 2008-2009, unul dintre cei doi a sustras în patru rânduri ţiţei din conducta de transport Cartojani-Ploieşti, cauzând un prejudiciu de 13.260 de lei. În martie 2010, bărbaţii, împreună cu alte persoane au sustras un tronson din conducta de transport a produselor petroliere aflată pe raza comunei, iar în aprilie, un alt tronson de pe raza comunei Poienarii Burchi.
Prejudiciul cauzat prin comiterea celor două infracţiuni a fost de aproximativ 150.000 lei, în ambele cazuri suspecţii fiind prinşi în flagrant de către poliţiştii din localităţile pe raza cărora au fost comise faptele.
Judecătorii au dispus arestarea unuia dintre indivizi, pentru 30 de zile, în timp ce tovarășii săi nu au voie să părăsească ţara pentru o lună. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co